Single post: Anunturi banari/infractiuni/etc
-
Senior Member

Originally Posted by
Dj Mo
Dupa un an de zile vii si te plangi ca ti-am dat un ban. Ban pe care consider in continuare ca ti l-am dat pe buna dreptate. Jocul respectiv se lansa pe toate platformele in ziua in care ai postat. Postul tau facea referire strict la terminarea jocului pe xbox 360, unde ne scrii ca "multiplayerul pare interesant". Nu inteleg de ce vii acum sa te plangi de actiunea mea si totodata in acelasi post, recunosti ca ai jucat o varianta ilegala.
Sa nu mai spun ca erai la a doua abatere de genul. Greyhound a fost doar mai bland si ti-a dat doar warn. Poate ca de aia nici nu te-ai sesizat sa ii sari in cap.
Ti-as fi zis atunci daca mi-ai fi dat dreptul la replica, dar tu dand o dovada de neprofesionalism ai dat in cap si nici n-ai intrebat, pentru ceva ce nu era interzis.Oare am fost singurul care postasem un joc terminat in acea arie si nu-l aveam original (il aveam, dar pe PC)? fii tu sigur ca si in prezent sunt multi dar nu ii poti verifica, iar legat de jocul respectiv, avp era deja lansat cu cateva ore in urma.Iar partea cu ''Dupa un an de zile vii si te plangi '' e penibila, are vreo relevanta cand faci o reclamatie?