Single post: Anunturi banari/infractiuni/etc
-
Senior Member
Ok, sa presupunem ca era/este o sanctiune in regulament pentru a lasa un minireview la un joc care se lansa in ziua respectiva, are vreo importanta ca il are original sau nu? nu vad absolut nicio logica in aceasta gandire, atat timp cat nu instig la piraterie si nu vorbesc despre acest factor nu vad care ar fi problema.Dealungul timpului au fost legi care ar fi trebuit respectate dar au fost idiot gandite si progresiv s-au anulat.In momentul de fata nu stiu daca este vreo regula aici in care sa scrie ca nu ai voie sa postezi in aria respectiva un joc terminat neoriginal dupa data lansarii, iar daca ar fi, ar fi prost gandita, atat timp cat nu sunt spoilere nu vad ce ar incurca, ba chiar din contra, i-ar putea ajuta pe altii sa se decida daca merita jocul sau nu, in cazul in care va stiti cu gusturi comune.Sunt si site-uri de specialitate care posteaza un review inainte cu 3 saptamani de lansarea jocului, nu vad care ar fi problema.
Legat iar de jocul respectiv am mai zis, e posibil sa ai un joc si la 10minute dupa lansare daca-l iei prin STEAM, tot original se considera, nu am postat review pentru versiunea de PC deoarece pe consola am jucat campanie iar PC-ul era singura modalitate sa joc in MP, ceea ce ma interesa.