Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Gran Turismo 5 ConsoleGames.ro Championship

1. #93 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Linistiti-va, nu este nimic final. Vor fi de toate pentru toti, aveti rabdare. Cote d'Azur este pus pe lista de trasee din aceleasi motive pentru care este in campionatul de F1. Este un traseu stradal, incomod dar cu foarte mult pedigree. Nu cred ca ar trebui sa lipseasca nici de la noi.

Masina aleasa, daca ar fi fost numai si numai dupa mine, ar fi fost ZR1. Precum au spus si colegii organizatori, Z06 este chiar cumintica prin comparatie. Se poate conduce foarte usor si cu gamepad si cu cauciucuri racing hard. Aceasta masina a fost aleasa pe mai multe criterii. In principal datorita faptului ca este Premium si in al doilea rand datorita accesibilitatii. Timp de antrenament va fi pentru toata lumea, atat inainte de inceperea campionatului, cat si intre etape.

Kobayashi, de la tine am pretentii, sa nu te mai vad cu texte gen "vai mi-e frica de tractiunea spate" Stiu ca nu se poate multimi niciodata pe toata lumea, mereu vor exista carcotasi. Tocmai daia, daca majoritatea se va simti ok in acest campionat, si-l va duce la bun sfarsit, inseamna ca noi l-am organizat cum trebuie.

Cu alte cuvinte, odata cu expirarea poll-ului curent, se va da liber la inscrieri si va incepe un presezon in care se vor definitiva toate regulile.
    Attached Images Attached Images 129129338483931215.jpg