Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghid pentru alegerea unei console nextgen!
-
Member

Originally Posted by
Tavitzu
..Frate ai jucat uncharted? este un tps cu cover sistem ca si gears of war....... grafica lui uncharted este superioara celui mai frumos joc geow( de pe 360 , care ii si pe pc..)
Si mai toate jocurile mari din 08 in sus arata identic cu versiunea de 360 daca nu mai bine ex:Gta4,Battlefield , din cauza acelui install pe hard.
P.S Nu inteleg cum de sunteti ok cu idea ca luati ceva ce va murii....dar fiecare cu gustu lui in jocuri/hardweare

1. Pentru binele tuturor, invata sa scrii. Si lasa-ne cu vorbele astea culese de prin santier cu 'frate'.
2. Cum de ai ajuns tu la concluzia ca GTA IV arata mai bine pe PS3 decat pe X360?
3. Xtm are dreptate, o portare amarata nu va intrece niciodata grafica de pe consola pe care a fost jocul proiectat. Vezi si tu cu ce placa video de pe PC este echivalenta cea a PS3-ului si apoi vei baga capu-n pamant. Imi cer scuze daca am provocat flame, dar nu pot sa ma abtin cand va vad ca va bagati aiurea in seama, numai ca sa fiti acolo.
LE: Hai sa lamuresc si treaba cu placa video, ca mi-am amintit acum. Deci, in ceea ce priveste placa video, ea a cazut in sarcina celor de la Nvidia, care au realizat un chipset grafic dedicat, numit RSX, ceea ce este echivalentul unui G-Force 7800 GTX pentru PC. Daca tu zici ca amarata asta de placa video, este peste cea a X360-ului, numai am nimic de comentat.