Single post: Tigara electronica
-
04-03-2011 16:39 #3933 SP
Member

Originally Posted by
mast
Multumesc tare mult pepino, sfaturile tale erau chiar ce aveam nevoie. Sper sa nu fiu prea insistent daca voi mai adresa intrebari si pe viitor. Ca metoda de curatare a atomizorului, mai citisem aici si de varianta de a picura in el solutie de aburit si a-l sufla dupa aceea de cateva ori, am facut asta si-a mers bine cateva pufuri dupa care iar "trage greu" si fara abur suficient cu toate ca am consumat cam 2-3 ml de solutie. Am facut eu oare ceva ce nu era bine?!?
Abureala placuta tuturor

Draga "mast", ma bucur ca-ti pot fi de folos. Acum, te-as intreba eu ceva, ca vad ca ai probleme serioase cu atomizorul. Daca zici ca ai EGO stiftuit, incearca sa-ti procuri macar un atomizor original (de pe site-urile pe care ti le-am dat). Si inca ceva. Daca stai toata ziulica cu tigara-n gura, atunci e normal sa se duca repede atomizorul. Pentru ca nu are altceva decat o rezistenta mica si aceasta, dupa cum ai observat cred, se incinge rau la suprasolicitare. Si atunci ea se coace si se rupe. Mai da-i situ cate o pauza. Macar 10 minute intre abureli de cca 15-20 minute. Cand simti ca nu mai trage, verifica daca ai scurgeri mari in partea de jos a atomizorului. Daca ai, sterge-l bine acolo si apoi continua sa vezi cum trage. Daca tot greu trage, n-ai decat sa-l cureti din nou (prin metoda suflatului pe care o stii). Daca tot greu trage si dupa curatare, n-ai decat sa schimbi atomizorul. Si al meu a cedat azi. M-a tinut cam 5 saptamani. Si pot sa spun ca si eu l-am folosit la greu. Mi-am luat altul. Nu stiu daca acesta ma va tine tot atat. Mai depinde si de cum ne e bafta pana la urma. Ar mai putea fi si bateria. Poate ca nu duce cat trebuie. As vrea sa-mi spui cum trage atomizorul dupa ce pui bateria incarcata proaspat si cum trage dupa cca 1 o ora. Ca e posibil sa fie si bateria de vina. Oricum, tinand cont ca esti unul dintre cei care sta cu tigara non-stop aproape in gura, iti recomand EGO-TANK sau trabucul DSE 701. Data viitoare, cand voi mai face o investitie in vreo tigara, ori imi voi lua EGO-TANK, ori DSE 701.