Quote Originally Posted by Diesel View Post
Ii dai direct 7,5 numai din demo-ul jucat? Tot din DOAR din demo ti-ai dat tu seama ca jocul e extrem de slab?
te si vad spunand... M-E-D-I-O-C-R-U-L-E

dar hai sa-ti explic ca poate nu ai inteles. aia era prima impresie si ii dau o nota luand in calcul prima impresie. pot sa-mi schimb parerea dupa ce il joc, insa jucand si prima parte si realizand care sunt "imbunatatirile" in 2 (sau macar o parte din ele), tind sa cred ca nota mea nu o sa creasca foarte mult.

tu chiar te astepti ca grafica sau vocile sa fie diferite in versiunea finala? sau sistemul de lupta pueril? tot ce putem spera este ca povestea si atmosfera sa fie pana la urma punctele forte. mi-as dori sa fiu placut surprins si demo-ul sa nu reprezinte calitatea finala a titlului, insa in cazul asta iarasi au dat-o bara rau de tot. de fapt, nu au dat-o in bara. au simplificat prea mult, mult prea mult pentru gustul meu. practic, au exagerat. poate nu stii, insa asta e cea mai buna solutie sa faci praf o franciza. am jucat toti ME si majoritatea cred ca am fost dezamagiti de ME2 (comparativ cu 1) si probabil ca vom fi si mai dezamagiti de 3, dar tot il vom juca. am devenit prea comozi, delasatori si superficiali si asta se vede pana si in jocurile care ni se servesc.