Quote Originally Posted by Diesel View Post
Numai ca, daca e sa tin cont de cum mi s-a schimbat parerea din rau in bine dupa primele ore de joc la ME2, am incredere ca la fel va fi si la Dragon Age 2, cand ma voi baga la versiunea finala. De asta ziceam ca demo-ul nu e de ajuns pentru ne forma pareri finale si pentru a da note jocului.
exact asta aste si speranta mea. ca demo-ul sa nu fie reprezentativ. si atunci, ce sens mai are sa lansezi un demo? cu siguranta nu toti vor aborda problema calitatii jocului in modul asta, si vei pierde vanzari.

in legatura cu ME2, mie chiar imi displace directia asta a Bioware si asta pentru ca imi place sa stau sa bibilesc personajul in meniu, sa ma gandesc cate puncte atribui skillului X, daca optez pentru perkul Y, ce combinatie de arme/armura pun pe el, etc.

dau ca exemplu aici World of Tanks. are destula actiune, insa iti satisface si nevoia de upgrading. imi place sa pun o noua componenta pe un tank si sa intru cu el intr-o lupta, sa vad cum se comporta, sau sa trec la alt model care se comporta intr-un mod total diferit.

din moment ce partea de action este cu mult accentuata fata de cea de role-play, pur si simplu nu mai simti nici o legatura cu personajul de pe ecran. pentru mine ala nu mai e RPG. asta nu inseamna insa ca nu e un action-adventure foarte bun, cum a fost ME2, dar na, undeva sunt dezamagit ptr ca ma asteptam la ceva si am primit altceva.

Deathstrike, thanks. din pacate, citind cele de mai sus, pot sa spun cu mana pe inima ca pentru mine Bioware a murit. as vrea sa cred ca EA nu are nici o vina, insa tind sa cred ca as fi prea naiv. voi juca in continuare tot ce vor scoate ei, insa clar nu mai e ce a fost si trendul, directia in care se indreapta ei, pentru mine e clar.

Long live Bioware!