Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
05-03-2011 23:29 #6110 SP
Senior Member

Originally Posted by
Wagram
Usurel cu aforismele, voinicule. Tonul asta pastreaza-l pentru cunoscutii tai. Am intrebat din pura curiozitate, asa cum probabil se intreaba multi, vazand doua promotii una dupa alta de la GS.
Cel putin in ce priveste jocurile care ma intereseaza pe mine, singurul avantaj al promotiilor de 50% de la GS este ca imi ajung a doua zi, in loc sa astept doua saptamani sa-mi vina de la Zavvi. (In paranteza fie spus, de la GS mi s-a onorat doar o comanda, un joc. Pe restul care m-au interesat le-am comandat de pe Amazon/Zavvi.)
Si, sincer, nu vad cui nu i-ar conveni promotii mai dese sau preturi mai mici la jocuri. Poate doar unui snob care-si afiseaza colectia si nu omite sa spuna cati bani a dat el (din buzunarul parintilor) pe jocurile lui.
"Voinicule" nu e problema ca se asteapta preturi mici si promotii dese...problema e ca majoritatea romanului asteapta sa-i cada din cer..nu e obisnuit sa munceasca ptr bunuri...nu esti singurul care gandeste ca "ar fi bine promotii si preturi mici"(cu atat mai mult cu cat avem o situatie foarte proasta in tara) doar ca spre deosebire de altii, unii romani se comporta exact ca acei cersetori carora le dai ceva o data si apoi nu mai scapi de ei(nu ca ar fi cazul tau
-nu am fost ironic)
P.S. Postul de mai sus era in proportie de 90% ptr celalalt user care le face chiar "un plan de marketing" celor de la Gameshop
P.S.S. Si pe langa Gameshop ,mai gasesti aici pe forum,la sectiunea Bazar jocuri noi si sigilate (exact ca in magazin) la preturi foarte bune..