Quote Originally Posted by coolniceboy View Post
Salut baieti! Am cumparat si eu de curand un PS3 si am o problema cu el si anume: nu pot de nici o culoare sa-l conectez la internet. Eu am internet de la RDS, prin fibra optica (PPPoE).
Prima data am scos cablu din calculator si l-am bagat in PS3, am intrat la internet connection settings, la custom, wired connection, auto-detect, PPPoE, dupaia am bagat username-ul si parola, dns automatic, mtu automatic, la proxy server am dat do not use, la upnp am dat enable.
Cand dau sa-mi testeze conexiunea, imi zice ca nu poate sa-si ia ip. Din cate am inteles io pe aici, e recomandat sa folosesti un router.
Mi-am achizitionat si un ruter (IPTIME 0413), am urmat toate instructiunile din manualul de utilizare. Am bagat cablu de la RDS in router, in portul WAN. Din portul 1 am bagat un cablu in placa mea de retea. Dupaia am intrat in run, am scris acolo ipconfig, imi apar toate setarile cum scrie si in manualul de utilizare, am dat si ping la ip-ul ala de acolo si totul e ok. Apoi, intru in internet explorer, bag la adresa ip-u', dau login, dau click la basic setup, wan setup, selectez PPPoE user, bag user-ul si parola si dau apply. Dupaia imi apare o fereastra si scrie: Conn. State - Connecting to internet. Cand dau click la status, la toate campurile alea (wan ip address, subnet mask etc.) nu apare scris nimic. L-am lasat intr-o noapte deschis pe pagina asta si dimineata cand m-am uitat imi aparuse la campul primary dns server si secondary dns server niste ip-uri. Cand am scos cablu din router si l-am bagat in calculator, nu mai puteam sa ma conectez la internet, imi dadea o eroare cu username-ul si parola. In fine, am sunat la rds si s-a rezolvat, acu merge netu' pe calculator.
Daca cineva se pricepe si poate sa ma ajute si pe mine, as fi foarte recunoscator. Va multumesc
Cand muti cablul de la calculator la PS3 sau router dureaza cam 3 minute sa te deconecteze de pe serverul de la RDS. Ramane userul agatat pe mac-ul vechi si iti da eroare 691. Inainte sa scoti cablul de la calculator da disconect la conexiunea RDS. Ar trebui sa iti mearga netul fara probleme la PS3 pe direct cu setarile pe care le-ai facut tu.