Quote Originally Posted by hcm90 View Post
ba ai, poti sati faci cont pe amazon si se te loghezi direct cu el pe mturk, au baze de date comune
Mda, asa e...Am incercat acum sa schimb datele (nume, adresa) pe Mturk si ma redirectioneaza catre Amazon.

Ok, ce ma intereseaza acum sa stiu sigur este daca mai pot cumpara ceva cu banii de pe Amazon Gift card in momentul in care am atins acea limita si am primit cererea de SSN. Mi-e frica sa nu-mi blocheze suma deja stransa pe Amazon Gift Card si sa nu pot cumpara cu ei nimic pana nu bag SSN... Deci? A ajuns careva in aceasta situatie? Pastilutza? Cer prea mult daca te rog sa imi raspunzi la nelamurirea asta? Ty.

Dupa ce imi va cere SSN, probabil voi face alt cont. Deci alt cont de US Amazon (automat si de Mturk) si o iau de la zero. Sau un cont de Ro si scap de astfel de griji, dar si bani mai putini. Mult mai putini, avand in vedere hiturile facute de mine (mai toate cereau locatia US).

Partea naspa aici este ca nu voi putea cumpara nimic de pe US cu o valoare mai mare decat acel prag...Si eu care planuiam sa strang vreo 1000 USD pt o chestie. Imi va trebui cont de Ro pt asa ceva...