Single post: Marvel vs. Capcom 3
-
Member
Ok , intr-adevar mvc3 a fost simplificat enorm fata de 2, dar ca un side effect videoul ala mi se pare o ridicare in slavi a stilului de combat game care filtreaza jucatorii buni prin input si nu prin altceva. Ca ssf4. Zic ei despre MvC3 : "Anybody can come back in this game". "It's too easy to win at this game".
Cu asta nu sunt de acord. Daca jocul era RANDOM, atunci da, eram de acord. Daca oricine castiga RANDOM, ca procuia un crit sau dadea zaru 20 in loc de 2, da asa e. Dar cand nu exista nimic random in joc, orice spammer care castiga castiga ca a spamat bine. Asa au zis si despre Soul Calibur, dar cumva totusi un om e mai bun ca altul. Consistent. Gresesti, pierzi. Totul pe barba ta. No randoms, no dice rolling, no nothing.
Tin sa notez ca eu NU consider ca approach-ul street fighter (dificultatea de mastering a jocului sa fie foarte orientata spre input) este unul bun. Eu sunt ANTI acest approach convins. Tocmai de aceea prefer jocuri ca Tekken, Soul Calibur, MkvsDC (si MK9 foarte probabil), MvC3. Oamenii din videoul ala cumva suna si sunt sigur ca ei sunt PRO acest approach si de asta nu le prea convine cand ei cu input skillz pr0 acolo pierd. Well tough, nu e asa aici. Si eu unul sunt multumit.