Quote Originally Posted by SwingShot View Post
Videoul ala mi se pare o ridicare in slavi a stilului de combat game care filtreaza jucatorii buni prin input si nu prin altceva. Ca ssf4.

What?

DOAR PRIN INPUT?
Omule SSF4 (sau seria SF4), a fost cea mai blamata de fanii hardcore a jocului pt input-urile mult simplificate, mai exact shortcuts la orice miscare speciala, pentru a face jocul disponibil publicului larg, adica cei care herp derp "vor sa le iasa ceva marfa" herp derp la prima atingere a jocului. O_O

Lasand asta deoparte chiar si asa simplificat jocul tot tine de fundamentale... (spacing, utilizarea miscarilor normale (footsies) , citirea oponentului, baiting la miscari unsafe sau jump-ins , mixups pe wake-up, matchup knowledge, iar cand ai ajung la un nivel mai avansat iti poti face griji de executie si option selects )
Tu ai redus jocul la: Oh snap uite joc prima oara si nu dau 99999 hit combo ia uite ce face Wong acolo pfff nu-mi iese SRK > FADC > Ultra oh fcuk dis game!!!11oneoneone
Poti castiga si fara executie desavarsita daca ai celelalte criterii exersate la SF4, so get your sh!t straight.

In video Sanford zice clar ca nu are o problema cu faptul ca oricine poate fi bun la MvC3, doar ca nu e de acord cu cat de usor e sa faci un comeback chiar daca erai OWNED.
Deci factorul de skill in MvC3 este contracarat de 4 butoane..si Sanford are dreptate.
OG MvC2 players sunt si frustrati pentru ca ei acum trebuie sa invete alt joc si nu sunt din start GODLIKE si aici, deaia iau mic-ul pe stream si urla vrute si nevrute dar in cazul asta au cateva puncte de vedere corecte.)
Cea mai mare problema aici e X-Factor and done.

Tone it down or remove it CAPCOM I don't care.
Jocul e marfa il joc cu placere (offline sau training mode), sa nu se inteleaga ca regret ca l-am luat.
Il am/il joc si o sa incerc sa fiu cat de cat decent la el.

Game On!

Oh maaaan deabia astept pe Shuma - Gorath (Welcom to CHAOS DIMENSION!)

Plus un mic rumor >