"7 stages of grief is flawed. A gamer went from saying this game is too easy and cheap to realizing he can win and make money quick."

Ce spune omu' acolo am citit de mult si in mare nu neaga neajunsurile jocului.
Nu agreez sa imi asum riscuri intr-un joc si sa "dispar" intr-o secunda....

E fun cand invingi pe cineva asa., nu si cand ti-o iei.

Am spus si eu...imi place jocul si vreau sa devin decent la el dar neajunsurile nu o sa le las deoparte cand vine vorba de ele si acelasi lucru "latra" si ala in articol.

"Again I'm not saying that it isn't possible that some of these strategies are OP."
"I'm not trying to argue that Sentinel isn't OP."

Sunt cai de a evita astea si o poti face...eu aleg Dormammu/Haggar (Lariat Assist) tocmai pt. a evita Sentinel pe cat posibil sa faca ceva "nesabuit".
Si eu joc Sentinel in mare parte pt. asistul cu drone care ma ajuta la Dormammu mix-up game ,si stiu cat de usor e sa faci un comeback pe cineva cu lvl3 XFC 50Sent.
Am romane de hate-mail pe PSN. :/

Plus ca tu iei XFC, ca pe o constanta care face toate caracterele egale sau ideal apare intr-un joc la sfarsit unde ambii jucatori il activeaza dar nu este chiar asa.
Adauga la diversitatea jocului dar totusi putin toned down la lvl3.

Cat despre SF4, il joc de 2 ani si ceva, nu vbesc pe kur , sunt destule char-uri care nu necesita executie GODLY ca sa castigi, necesita putin basic knowledge. (gen Zangief, Bison, Balrog, Vega , Blanka) in general charge chars care recupereaza neajunsul combo-urilor complicate cu damage mare, prin normale bune si ground game decent.

Degustibus...