Quote Originally Posted by SpeedoTuxedo View Post
Care este totusi placerea in a mai juca un astfel de joc? Jocul te tine de mana tot timpul ca si cum ai fi un copil:
- nu mai poti lua decizii importante
- dificultatea nu poate pune probleme decat daca apeleaza la chestii artificiale ( hp mai mare al inamicilor de exemplu )
- explorarea e si ea scoasa din ecuatie
- au bagat si un Star Rating pentru copilasii care nu pot sa isi aleaga arma potrivita

Ramane doar storyline-ul, care numai original nu poate fi intr-o lume fantasy cu elfi, dwarfi si toate cele.

Rezumatul jocului: "Push X button to WIN"
Si tu ti-ai dat seama de toate punctele astea negative din prolog? Cum nu mai poti lua decizii importante? Story-ul pe asta se bazeaza.
Explorarea e scoasa din ecuatie pentru ca BioWare a incercat un alt tip de storyline. Daca ar fi facut storyul pe formatul de pana acum (ajungi intr-un punct in care ai 3 locatii pe care sa le vizitezi pt main quest-uri si tot asa; cum e la DAO sau Mass Effect) v-ati fi plans toti ca v-ati saturat de formula tipica BioWare si ca ar mai trebui sa schimbe ceva.
In DA2 din cate stiu story-ul alterneaza intre prezent, trecut si viitor pentru ca e ca si cum ni se spune o poveste. Deciziile pe care le luam schimba viitorul mai ceva decat in Fable 3. Deci cum adica nu poti lua decizii importante?
Si ce ma rog e atat de hardcore in a lua decizii importante incat cei "casual" nu le pot face?

Ce bine ar fi daca toti si-ar da cu parerea dupa ce ar juca jocul, dar nu traim intr-o lume perfecta.

Jocul e simplificat intradevar, dar daca ai chef de ironii de genul "Push X to WIN" du-te fraticu si joaca Fable 3. Culmea e ca ala e primit mai bine de public pentru ca lumea il joaca pentru ceea ce e si nu pentru ceea ce vor ei sa fie. Take it or leave it.

Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
pe primu l-am mancat pe paine...

insa 2-ul au reusit sa-l distruga in asa hal incat nici demo-ul nu m-a incantat sa-l instalez.

extraordinar user score-ul pe metacritic:
Dragon Age II for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic
"Super" user reviews pe metacritic... "nu mi-a placut Dragon Age 1 dar voi distrugeti era PC RPG-urilor asa ca DA2 e o gluma proasta".
M-am saturat de oameni care vor remake dupa remake la jocurile care le-au placut odata. RPG-urile nu mai sunt ce au fost.