Single post: SpamBox XL :>
-
10-03-2011 01:38 #7024 SP
Member

Originally Posted by
GuCOZA
Nu, nu ii dai niciun ban, daca ai fi gasit telefonul pe strada si atunci l-ai fi dus la politie, atunci proprietarul din bun simt ar fi trebuit sa iti dea o maslina o scobitoare ceva.Dar din moment ce mi sa "furat" obiectul respectiv nu ma vad obligat sa dau niciun banut celui care l-a cumparat de la hotul care mi-a furat mie acel lucru.
Taica-miu a gasit in parc un portofel cu acte.Nu era acolo niciun numar de telefon la care ar putea sa dea de persoana respectiva, doar acte de identitate, printre care si pasaport.A zis sa faca o fapta buna si s-a dus la adresa respectiva sa inapoieze portofelul.Cand a ajuns, a batut la usa, raspunde o femeie, taica-miu ii zice ca a gasit portofelul in parc iar nebuna aia incepe sa tipe la el si sa-l ameninte cum ca i-ar fi furat banii din portofel lu' barbasu (al lui fiind portofelul) si ca il baga in puscarie.A facut scandal in toata scara blocului si a chemat politia.Nu s-a ales decat cu cateva ore pierdute si drum la sectie pentru declaratie.
Iar legat de ce ai zis tu, nu e gandit prea corect.Eu daca vreau sa iau un telefon SH de pe okazii de exemplu, trebuie sa fiu oprit de faptul ca ar putea sa fie furat? exceptand faptul cand obiectul respectiv are factura, eu cam tot ce am vandut pana acum a fost fara acte si uite ca bunurile au fost luate in conditii legale.