In ultima vreme a crescut numarul romanilor pe XBL, se umple brusc serverul la GOW, nu mai este ca inainte cand abia ne strangeam 4 insi sa jucam pe public. Asta este foarte bine, dar UNII dintre cei nou veniti intra si ies de pe server cand au chef, nu saluta nici cand vin, nici cand pleaca, ies la jumatea rundei sau cand e mai sunt 2 runde pana la final, desi suntem 4 la 4 sau 5 la 5 etc.
Vad ca sunt tolerati pentru ca majoritatea spune, lasa ca si asa suntem putini romani care jucam, daca ne dam ban intre noi, se duce de rapa, si XBL[strike] ro[/strike] si forumul si tot. Din punctul meu de vedere, kick, bad rep,[strike] si erase friend[/strike]. Asa ii fac unui american dobitoc. Pana la urma ce diferenta e ca e roman sau american, daca e dobitoc oricum?

Exagerez eu, sunt din generatia veche in care conta bunul simt? Oricum nu e valabil numai la GOW sau la xbox, era valabil si cand ieseam la fotbal cu baietii si la tenis si la orice sport.
Sper sa nu fiu inteles gresit, n-am pretentia de friendship, sau ca fiecare sa anunte cu o ora inainte cat sta, ori tampenii de genul asta, ci doar putin respect.