Quote Originally Posted by MonkY View Post
tphase: eu n-am vazut niciodata asa ceva pe anaglyph, dar te cred pe cuvant. In rest, totul tine de efectul pe care-l acorda developerul sau producatorul. Sunt filme si jocuri 3D in care e enervant de mare efectul (de exp. in Motorstorm cand iti sare praful/nisipul in ochi), si altele care folosesc 3D-ul asa... la modul general (cum e Super Stardust HD).

Apoi, depinde si de joc. De exp. Gran Turismo 5. Nu prea are ce sa-ti "sara in ochi", pentru ca esti totusi intro masina, conduci... ar fi super mega enervant sa fie ca la Motorstorm... sa-ti intre ploaia in ochi

Intrun shooter ar trebui sa fie asa cum vrei tu, in special cand trec gloantele pe langa tine, sau explodeaza diverse. Incearca si tu Killzone 3 si Crysis...
In Killzone 3 in afara de o luneta care mi-a sarit in oki n-am vazut nimic si tot caut efectele astea. Stau ca amaratu si ma uit la toate alea care zboara pe ecran, doar doar m-o lovi una Repet, senzatia de adancime e bestiala, dar imi liseste acea senzatie ca iasa lucrurile din ecran.

Iar in Crysis 2 baietii de la Digital Foundry ziceau ca efectul de 3D nu e basi 3D... 3D in Crysis 2 demo not actually 3D - Page 1 | DigitalFoundry | Eurogamer.net