Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
11-03-2011 18:14 #2818 SP
Member
[quote=darkpaul13;568413]gusturiile nu se discuta dar cand toata lumea zice ca e ceva de capul jocului si tu sustii contrariul...sa nu te mire criticiile la adresa ta..
e ca si cum ai spune ca Dark Void e o copodopera..hai..poate "au exagerat" cei care au dat nota mare la Killzone 3 dar sa ai o parere total opusa e ciudat..
nu zic ca MOH un joc rau(desi e scriptat pana la Dumnezeu,iar armele au un recul de toata jena) dar sa zici ca e mult mai tare decat "porcaria" de Killzone 3..acum depinde de ce vrei tu de la un joc..sa-l joci sau el sa te joace....dar si exprimarea ta : "E BELEAAAAA" spune totul 
P.S.Scuzati-mi offtopic-ul dar nu m-am putut abtine[/QUOTE
Ai pus vreo data mana pe o arma . ca sa sti ce este ala RECUL .ca sa nu mai vorbim de tras.
---------- Post added 11-03-2011 at 05:39 PM ----------

Originally Posted by
poolonik
Am patit-o si eu ,arunci mine,pui C4....dar iti revii imediat si crede-ma ca joc de 1 an in fiecare zi ,am aruncat la mine.....niciodata nu am facut -800 sau si mai mult.Partea cu schimbi serverul,interesant,ia zi si mie cum schimbi tu serverul ?
Disconnect-Join -connecting........-failed connect to....-din nou aceiais pasi....pana la urma te conectezi si surpriza esti pe acelasi server, mai treci o data prin acelasi procedeu si si si iar supriza ,acelasi server aceiasi oameni.Dupa ce treci de 3-4 ori prin aceasta "tehnica" de a schimba serveru....

uf ma abtin.
Da ai dai disconect si alegi alta plansa si dai iar conect si sigur nu te mai conectezi pe acelasi server.Asa fac eu.