Single post: SpamBox XL :>
-
11-03-2011 23:36 #7198 SP
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
E foarte grav daca ai ajuns sa te compari si la infractiuni cu altii si sa te plangi. Dar asa, pt. ca vad ca ai si primit niste Thanks-uri (pt. ce nu stiu), sa explicitam:
Daredevil, inainte de Ban pt. o saptamana avea: 1 warning + 2 infractiuni (minore)
Khan, inainte de Ban pt. 2 saptamani avea: 6 warnings + 8 infractiuni + 4 recidive + 1 "forever"
I rest my case...
In regulament nici nu exista ban pt o saptamana (mai ales ca sunt si antecedente, chiar asa cum or fi ele).
Parca fiecare infractiune sau warning are un sistem de puncte cu un termen dupa care expira. De ce mai expira daca frustrarea moderatorului ramane?
Data trecuta cand am luat ban am luat tot pt stelute, altii care cenzureaza cu stelute sau cu orice altceva injuraturi pe forum de ce nu primesc nici macar un avertisment? Unde e mentalitatea aia cu "pastram forumul curat"? Sau e mai greu la aia pentru ca sunt virgini dar dupa ce le desfaci dopul incepi desfraul?
La ultimele 2 ban-uri n-am jignit pe nimeni.. nu m-am adresat nimanui direct. Am folosit stelutele alea si "injuraturile" pentru a-mi exprima sarcasmul, asa cum multi pe-aici o fac fara nicio jena.
N-am nicio problema cu sistemul, m-as conforma si eu la el, doar daca as vrea sa fie la fel pentru toti. Cati useri au mai primit ban pentru limbaj auto-cenzurat?