Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Totul despre pesti si acvarii
-
Junior Member
Nu mi e rusine sa spun. Era intr o perioada cind si eu eram tinar, aveam 2 servicii si o scoala, si nu prea stateam "p acasa". Si atunci cind ma duceam doar zaceam in pat, nu eram capabil de nimic altceva.
Era cam asa: patul ocupa jumate din camera, jumate din jumatatea ramasa era pusa o masa, iar in sfertul ramas "dispnibil" se deschidea usa. Pe pereti aveam cutii vechi de televizoare, d alea solide de lemn, pe post de "sifonier". Undeva aprope de tavan era o gaura de aprox 40X20 cm pe post de aerisire. Chiuveta si Wc ul erau la comun pentru toti cei din mansarda. Iar dusul... dusul era tot la comun, dar in alt bloc, la aproximativ 100m distanta. Nu glumesc, asa am stat, se poate verifica.
Basca accesul la mansarda, se facea cam asa: Intrai in bloc, vedeai in fata liftul si scara care se incolacea peste el. Trebuia sa cobori la subsol, sa mergi p acolo citiva metri, apoi sa urci pe o scara d aia spiralata la mansarda.
Bine ca am scapat.