Single post: Sony scapa de piratare?
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Wargasm: poate nu intelegi termenul de proprietate intelectuala... de-mi compari un carburator cu un software. Software care pentru a fi spart, trebuie facut dump (adicatalea copiat/extras in mod ilegal... intelegi?). Am impresia ca tu nu ai citit niciodata drepturile de autor si Software license agreementurile (EULA) la care dai accept prima oara cand setezi consola, sau faci un update de firmware, sau instalezi un joc... Tu poti sa faci ce vrei cu ea acasa, inclusiv sa ti-o pui pe Fiat sau sa o montezi la toaleta... nu te opreste nimeni, atata timp cat nu te apuci si distribui bucati din codul Sony... si modificat pe deasupra...
Ai dat accept cand ai cumparat consola?
Nu, deci egal 0.
Vezi ca in state s-au castigat procese pe tema asta. Tu semnezi ceva cu care nu esti de acord dupa ce iei produsul? Cam are valoare zero d.p.d.v. juridic.
Eu unul nu mi-am modat nici un 360(sunt la al 4-lea) dar cu toate astea nu-i blamez pe cei care si-au modat-o. E consola lor, nu a microsoftului, din moment ce au cumparat-o.
S-ar putea ca Sony sa si-o ia in freza in instante, desi observ ca traim intr-o corpocratie mai nou, deci s-ar putea sa asistam la surprize.
Vanzarile oricum le vor scadea, nu neaparat ca nu se mai modeaza ci pentru actiunea de acum, care e privita de multi ca un atac la datele personale.
Crezi ca MS nu ii dadea in judecata pana acum pe toti cei au modat consola, daca juristii le spuneau ca au sanse de castig?
Nu inteleg la ce se bucura ca se modeaza sau altii ca nu se modeaza. Pe mine ma lasa rece ca xbox-ul sau ps-ul se modeaza sau nu. Tai serviciul/supportul si gata.