Quote Originally Posted by mozumy View Post
Interesant jocul recomandat dar prea incet, nu ai actiune mai deloc acuma depinde de fiecare ce si cum ii place... Sincer cei de la Joymax au reusit sa opreasca "boti" de pe serverele lor asa ca nu cred ca ar fi asta o problema... Singura problema grava este faptul ca e destul de greu sa te loghezi pentru ca sunt foarte multi jucatori. Nu au o limita de jucatori care sa isi faca cont pe server, sau cel putin era cand am jucat eu acum un an jumate aproape doi.
Sincer daca ar fi cu cine m-as apuca din nou de la inceput ...
Ai actiune destula, vezi video de jos te rog (tine minte, sunt caractere de level 20)

Hai sa facem o mica comparatie..
Runes of Magic nu a fost inca lansat, se afla in stadiu de open beta de doua luni si deja a strans 450.000 de jucatori. Silkroad a fost lansat acum cativa ani si are 10 servere parca cu 3500 slot-uri fiecare, la care stai cate o ora sa te loghezi.
Singurul lucru interesant la Silkroad e faptul ca poti sa te faci Thief, Trader sau Hunter. Dar ce rost mai are cand majoritatea boteaza sa ajunga la level maxim ?

Care sunt avantajele alea de care spuneai in primul post ? Te rog, enumera cateva