Single post: Sony scapa de piratare?
-
Banned

Originally Posted by
iradum
Si ce inseamna, ca daca eu nu vreau sa pierd banii astia nu am voie sa detin o consola?
Era o simpla expresia. Cum crezi ca as putea sa-i spun cuiva "nu ai voie sa-ti iei...".
Dar pana la urma, DA, nu ai ce sa iti iei o consola daca ai de gand sa furi. Pt. ca traim in era digitala furtul de continut digital are o alta dimensiune nu e ca si intinsul mainii spre un raft. Astel foarte multi dintre noi sau familiarizat/obisnuit sa ia fara sa plateasca incat astazi o discutie despre piraterie e ceva de neinteles pt. ei. Forma in care se executa infractiunea e greu de urmarit si pedepesit, ca atare pt. multi e ceva firesc sa ia ceva de pe torrente si sa nu-si faca mustrari de constiinta.
Oamenii nu sunt capabili sa �nteleaga, ca fisierele care sunt postate pe internet sunt �ncarcate ilegal, fara consimtam�ntul autorilor si din momentul �n care printr-un simplu download putem avea jocul dorit, ajutam si dezvoltam ilegalitatea celor care �ncarca aceste fisiere.
Randurile de mai sus nu vor sa se constitue intr-o morala. nu e cazul nu e locul. Vreau sa recunosc astfel ca si eu fur filme si muzica, de exemplu. Dar din pacate pt. noi astia de furam jocuri, filme si muzica, trebuie sa intelegem finalmente ca pirateria este FURT.
Pe de alta parte, apropo de Sony si tema, pai nu ma apuc eu sa le plang de mila, de parte de mine gandul. Am si eu o oftica pe moda asta a DLC-urilor. Sunt jocuri care pur si simplu sfarsitul pare ciuntit fara achizitionarea unui DLC. Eee pai stiti ce...ia sa se mai duca undeva si corporatiile astea !!!