Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
BC2 si Killzone 3, desi shootere sunt amandoua, nu au nimic in comun, absolut nimic. Asa ca nu vad rostul acestei paralele.
Sa compari doua jocuri, doua shootere pe un forum dedicat jocurilor e ceva atat de aberant? Eu zic ca tu si cu un fanboy limitat mintal aveti totul in comun, absolut totul.

KZ3 mi se pare un shooter arcade destul de reusit, problema la este ca reuseste foarte bine sa te pacaleasca ca e un shooter tactic (clasele, unlockurile, modurile de joc). Modul de joc Operations mi se pare super, o imbunatatire modului Rush in BC2. As vrea sa vad in BF3 un Rush unde sunt tot felul de obiective variate la fiecare baza (ba sa aduci baterii, ba sa pui bombe, ba sa capturezi zone). Atata timp cat joci Run'n'gun jocul e fun, incerci sa joci un pic mai tactic o patesti.

Am trecut prin trei etape la joc, cand am pus mana pe el prima data a fost foarte interesant. Cand am inteles hartile si jocul dar tot ma omora sniperul din inviz si nu aveam ce sa ii fac ma enervam teribil in joc. Acum nu imi mai pasa de KDR si de alte prostii, ma amuz sa dau un Brutal Melee sa scot un multikill cu grenada sau sa stresez lumea cu Marksman + Silenced SMG tot meciul

Pacat ca au renuntat la ideea de custom servers din KZ2. O mare prostie.

Jocul este mult sub BC2 totusi, macar peste CoD7 este.

---------- Post added 14-03-2011 at 11:02 AM ----------

Quote Originally Posted by SeikQ View Post
tocmai, ca nu e un joc tipic Guerilla Games. KZ2 cand a fost lansat, a fost lansat fara probleme majore de multiplayer.
KZ3 are probleme majore de multiplayer? Buguri nu prea vad si lag .. meh, toate au lag in zilele noastre la lansare.