Quote Originally Posted by pescarus10 View Post
Au un dezinteres total pentru campionatul nostru (care e sub orice critica acum, sa recunoastem) ca si pentru alte campionate,
in schimb au liga a patra din anglia.
Nici cand au avut licenta pentru Champions League (vezi UEFA Champions League 2006�2007 video game) n-au avut bunul simt
sa aiba toate licentele. De exemplu, Steaua, care era atunci in liga, avea jucatori fictivi
Treaba cu licentele sa stii ca in unele cazuri nu e vina EA Sports . Chestia cu Liga 1 in FIFA eu o astept din 99 de la FIFA 2000 pe PS1 si cred ca o sa trebuiasca sa asteptam mult si bine .Cu oamenii care sint in fruntea fotbalului romanesc nu e de mirare ca e asa . De anii de zile nu au reusit Mitica si Nasu sa faca macar un teren de fotbal ,nu stadion , dar au ''reusit'' sa-si faca birouri. Iar nationala au reusit prin management sa o aduca in ''frunte'' pe locul 50 . Si am uitat pe unul ''competent'' pe acolo :Lupescu care cu fiecare aparitie TV ii ivata pe toti management si fotbal de parca el a inventat mingea de fotbal. Cu asa oameni si asa interes n-o sa vedem noi LIGA 1 in FIFA, ei nu realizeaza ca o simpla aparitie intr-un joc video face publicitate mai mult decit un simplu meci pe un stadion pe care poate dupa citiva ani o sa reuseasca sa-l faca. Eu de exemplu chiar daca imi place fotbalul nu stiam de echipele din Suedia sau Norvegia( exceptie Rosemborg si Valerenga )sau de echipele din Australia si acum mai nou din Irlanda.