Pai asta cred ca ar merge...din experienta mea cu acesti indivizi am ajuns la o concluzie :

Si anume, sunt foarte frustrati de situatia lor, de munca, de stress, de PLICTISEALA etc. Si acum, se vad intr-o situatie de "putere" fata de tine, care te duci umil, ca asa esti invatat, pentru a-ti rezolva o problema. Nu e un lucru bun, si no se intampla, nu ai ce sa-i faci.

Nu iti spun ca am fost etichetat ca un hot la Altex in Brasov ca mi-am bagat telefonul in buzunar. Au venit "gardienii" la mine, sa imi dau geaca jos, sa ma scaneze, de fata cu toata lumea, deci iti zic, imi venea sa intru in pamant de rusine !! Si la sfarsit, nici macar un "ne cerem scuze" nu au zis.

Sa vezi scandal ce am facut acolo !! lol Pana la urma a venit unul sa isi ceara scuze, habar n-am cine/ce era el. Dar no, eu eram cat de cat satisfacut ca am avut la cine sa zbier.

Deci iti zic, sa te feresti de oameni frustrati pusi in pozitie de putere (relativa) fata de tine. Dar in principiu, nu cei ca noi le platesc salariile ?! Din cate vad eu, ei iti fac tie o favoare ca te lasa sa cumperi din ilustrele magazine lol

Rabdare, ca nu or mai sta astia mult pe aici... sper