Alte impresii legate de "clearomizer": umplerea trebuie facuta cu seringa, merge si picurat cu flaconul de lichid, dar trebuie scoasa garnitura de sus si asta iese cam greu de acolo. Eu deja am stricat un clearomizer din cauza ca, incercand sa scot garnitura aia, a iesit tubul brusc si s-a rupt unul din filamentele din interior, care sunt lipite pe acea tija metalica. Ca sa scot garnitura aia a trebuit la urmatorul sa scot tubul apoi sa imping garnitura in exterior, sa pun tubul la loc, am umplut tubul cu lichid, am pus din nou garnitura si abia dup-aia am inceput sa aburesc. Am mai observat ca ET-ul trebuie tinut cu bateria inclinata in sus(ca sa vina lichid spre rezistenta care incalzeste) si din cauza asta mai trece lichid pe langa garnitura si imi vine in mustiuc. Cred ca asta si din cauza ca scotand garnitura din tub, probabil ca n-am reusit sa o fixez foarte bine la loc cum era inainte. Si inca ceva: sa scoateti tubul cu foarte mare grija, ca altfel, daca iese prin forta brusc, pe langa faptul ca riscati sa rupeti acele filamente metalice din interior(sunt f. subtiri si sensibile), mai riscati sa rupeti sau sa sara garnitura din interiorul conectorului si se va scurge lichid pe la baterie.
TH e ok, dar cam prea dulce gustul fata de atty clasic.