Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
Senior Member

Originally Posted by
Mozambic
Nu mai suport sa aud ''asta-i Romania'', ''ca la noi...'' si alte rahaturi. Daca nu va convine de ce dracu nu plecati din tara? Acum urmeaza clasicul raspuns :'' n-avem bani...'' , la munca oameni buni! Scuzati limbajul...
Spune-i tu asta babutei de la tara, care are 65 de ani.Spune-i tu asta copilului de 12 ani, care invata intr-o scoala unde iarna trebuie sa stea cu geaca pe el si cu manusile pe mana ca sa nu inghete.Hai sa nu fim paraleli cu subiectul.Romania este o tara frumoasa, este o tara incredibila, pacat ca sunt oameni la putere care nu fac altceva decat sa profite si sa profite si sa profite in continuare.
Tu realizezi ca pentru a pleca din tara ai nevoie in primul rand de o situatie financiara BUNA.Cunosc persoane care sunt foarte inteligente si au tot respectul meu, dar situatia lor financiara nu le permite sa plece in strainatate la facultate, nici cu bursa.Daca situatia ar fi fost altfel in Romania, crede-ma, nimeni nu s-ar plange.Vezi tu cumva in Franta,Italia,Germania,Spania ca se plang oamenii ca guvernul lor mult iubit e vai de mama lor si ca nu sunt in stare sa faca mai mult de 200 de km de autostrada?Sau ca peticesc autostrazile din an in an datorita nenorocitilor care fac o treaba cat se poate de proasta cu singurul motiv de a profita mereu?Tu traiesti in Romania?
"La munca oameni buni!" HA!Am trait sa o aud si pe asta.Nici nu sti cate persoane fac un ban cinstit si cat muncesc ca sa-si hraneasca familia.
PS: Acum am vazut ca ai 15 ani.Probabil esti un copil care are totul la bot, banuti de la taticu' si alte chestii.Cat de mult ma scarbesc persoanele ca tine.