Quote Originally Posted by ionutz72 View Post
eu ziceam teaca de la un ac de seriga de metal, nu seriga in sine
Da. Tot aia e. Am incercat si cu teaca unui ac de metal. Nu vrea ea sa mai intre fest peste locasul filamentului. O indes cat pot si tot mai ramane ceva spatiu pe unde se prelinge cate un firicel subtire de lichid in timp. Ultima oara(in urma cu vreo ora jumate) parca am reusit sa o fixez mai bine. E si ca dracu, ca tre' sa potrivesti cele 2 crestaturi fix peste crestaturile locasului filamentului. Altfel, degeaba imping ca nu-i permite. In fine, una peste alta, odata deprins si obisnuit cu el, e ok. Tu, cand tragi, tot cu bateria inclinata in sus o tii, asa-i? Nu mult. Cam 20-25 de grade.
In alta ordine de idei "ionutz72", uita-te si la pozele astea, te rog.
Le-am gasit pe acest site: http://www.cloudsofvapor.com/store/1...martcarts.html . Este vorba de un tip de clearomizer mai scurt (regular), dar care nu stiu daca se potrivesc la bateriile de EGO si Joye510, iar in cealalta poza e vorba despre cartuse tip rezervor cam cum sunt cele de EGO-T, dar sunt pentru atomizoare clasice. E un fel de hibrid, adica rezervor cu o bucatica mica in cap, de pisla sau buretel ce-o fi el. Pare interesant. Crezi c-ai putea sa faci rost?
Daca se potrivesc la DSE 901, tot e bine, pentru ca am adaptor si il pot pune la bateria EGO.