Single post: Clubul PlayStation 3
-
06-02-2009 10:27 #1252 SP
Member

Originally Posted by
psycho-07
a aparut update 1.60 la bournout paradise

Update care pe mine m-a dezamagit un pic...
Am asteptat cu nerabdare acest update sa vina si "Insula", dar cand am intrat insula nu era nicaieri
. Ce am observat eu, este ca au imbunatatit un pic culorile in joc care acum sunt mai vii, au schimbat Bilboards-urile care acum sunt luminate cu rosu, iar semnele luminoase de dinaintea unei trambuline sunt albastre in locul celor galbene, au schimbat meniul cu o tenta albastra, din meniu au scos chestia care arata ultimele stiri din domeniul jocului si meteo din diferite orase, au introdus Burnout Store-ul de unde se pot cumpara DLC-uri, au impartit in doua sectiuni parcul auto, acum masinile si motocicletele nu mai sunt la un loc, in joc am observat ca maximul de Takedown-uri pe care trebuie sa le faci in joc este de 40 in loc de 30, daca am observat bine au scurtat timpul la toate Stunt-urile la 45 de secunde. O mai fi si alte schimbari dar inca nu am avut timp sa intru prea mult in detalii. Asa si a aparut un DLC pe Store-uri, Party Pack si este un fel de Multiplayer Offline, care costa 10 Dolari pe PSN US, 8 Lire pe PSN UK si 10 Euro pe PSN DE.