Quote Originally Posted by ray2007 View Post
Salut tuturor posesorilor de ps3, eu vreau sa achizitionez o consola ps3 si as vrea cateva opinii pertinente in legatura cu aceasta consola, as vrea sa stiu tot ce se poate face cu ea in afara de jocuri, care sunt sansele aparitiei ps4 ca nu vreau sa o cumpar si peste un an sa ma trezesc ca a aparut ps4 si asta a fost, am vazut lista de exclusivitati ps3 si este principalul motiv care ma atrage la ps3 fata de xbox. As vrea o lista cu plusuri si minusuri ale consolei, cum se comporta in psn mentionez ca am net de la rds, am citit pe acest site articolul cu 11 motive ca sa iau ps3 in 2011 dar as vrea un feedback de ultilizatori ps3.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper ca am postat in sectiunea care trebuie
.... si cum antescriitorul meu nu a mentionat nimic negativ, hai sa ti le zic eu:
1. PS3 nu e inca oficial lansata in Romania, adica suportul oficial practic nu exista
2. Tot din cauza asta, nu iti poti face cont pe PSN Store cu adresa de Romania
3. Datorita pastei termoconductoare foarte ieftine folosite, mai devreme sau mai tarziu se vor fractura lipiturile si vei deveni "fericitul" posesor a unei YLOD (google it) a carei reparatie te va costa cam cat jumatate din consola, daca nu si mai mult
4. Dupa cum am spus, nu e lansata la noi, deci Sony Romania te va ignora orice problema ai avea cu ea, plus ca exista numai un service autorizat la noi (desi pe siteul lor nici macar nu mentioneaza asta) care la reparatii mai mici iau si pielea de pe tine, iar la cele mai mari trimit consola in Franta si... a mea a dat YLOD si o am la ei de pe 28 Ianuarie, iar acum nici relatii nu vor sa imi dea, cica sa astept.
5. Pe siteul Playstation Romania se vorbeste de firmwareul 1.80 si ca support ai un email din Bulgaria

Concluzia: am fost intr-adevar incantat de ea cat a mers, dar apoi, ca suport, ia-ti gandul.