Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
nu mai vorbii prostii rata de failure a consolei se incadreaza intre valori normale, pana la urma orice device electronic se va strica la un moment data, chiar si cuptorul cu microunde, dar atata timp cat ai garantie nu ai de ce sa-ti faci griji.

am inteles ca in romania nu exista PSN, dar sincer nu este vreun impediment prea mare deoarece poti sa-ti faci cate conturi vrei atat pe USA, UK si JP si sa cumperi de acolo, iar de pe PSN id de RO poti sa te joci. and btw aceasi situatie e si la X360 asa ca singura solutie ar fi sa nu-ti mai cumperi consola.
Nu stiu de ce trebuie sa ma insulti, nu vorbesc prostii, un simplu Google cu YLOD PS3 va edifica pe oricine, pe YouTube sunt sute de filmulete, etc. Iar eu traiesc drama asta pe pielea mea, in decembrie mi-au luat hotii de la service 400 ron ca mi se dusese Blurayul si acum iar 400 ca mi-a dat si YLOD si mai sta si de 2 luni la ei si imi dau si cu flit cand ii intreb de ea. Cat e in garantie nu stiu cum e, dar ceva imi spune ca nu poate fi prea roz din moment ce faptul ramane ca nu e lansata la noi si cum ziceam, astia de la Sony Romania iti dau si ei cu flit. Daca vrei sa cadem la un compromis, cand se apropie finalul garantiei, vinde-o repede de tot daca nu vrei sa traiesti ce traiesc eu.