am terminat si eu demoul de 2 ori. eu am fost nevoit sa reduc sensitivitatea pe Y si X cu 2 puncte pentru ca nu nimeream nimic. am modificat si controlul pe standard 2 si e mai ok. nu stiu de ce, ma asteptam la un control similar cu gears, insa nu e deloc asa. nu ramii in cover automat, tre sa tii butonul apasat, sa dai de stick intr-o parte ca sa iesi si sa mai pui si zoom, insa cu putin antrenament iese fff bine.

dpdv grafic cred ca e inutil sa comentez. atentia pentru detalii si faptul ca au reusit sa redea locatii exterioare atit de bine (si de cursiv), arata ca au muncit enorm. mi-a placut si partea de AI. inamicii nu stau intr-un loc ff mult timp si iti mai arunca cite o grenada in speranta ca te scot din cover. cei cu care joci tu isi fac cit de cit treaba si chiar daca nu killaresc prea multi inamici, macar sunt buni ca momeala.

doua probleme minore am insa de mentionat. nu imi place ca nu vad cite gloante mai am decit in momentul in care reincarc. si eu sunt adeptul HUD-urilor minimaliste dar totusi, parca mi-as fi dorit un numar acolo..ceva care sa fie tot timpul pe ecran. a doua problema este tremuratul meniului. dupa 30 de secunde de browsat prin meniu (am tot modificat chestii de control) eram ametit si nu mai puteam sa urmaresc imaginea, o senzatie extrem de nasoala. voi ati patit asa ceva?

anyway, mai las controlleru de PS3 din mina pentru ca mai am un demo de incercat, de data asta pe consola rivala, Halo Wars.