In primul rand nu ai pus destule optiuni in poll asa ca nu votez. Trebuia si un: nu sunt de acord cu scoaterea manualelor dar voi cumpara in continuare jocurile EA pentru ca sunt misto. Sa fim seriosi, cine zice ca nu o sa mai cumpere jocuri EA pentru ca au scos manualele o spune la suparare. Am vazut ca lipseste manualul la Mass Effect 2, insa nu am stat sa rasfoiesc cele doua foite si sa caut un motiv anume. Pur si simplu am crezut ca fiind scos mai tarziu decat aparitia jocului pe xbox360, necesitatea unui manual era nula. Abia acum inteleg ca cei de la EA vor sa fie un Bucurenci reloaded plini de verde. Sincer actiunea lor ma lasa rece, eu continuand sa cumpar jocurile lor pentru ca imi plac. Sa nu cumpar Mass Effect 2 sau 3 pentru ca nu are manual? E o aberatie. Dar imi plac jocurile care contin acea carticica. E ca si cum producatorii mi-ar multumi ca eu am achizitionat un produs original. Imi dadea un sentiment de multumire. Am citit toate manualele jocurilor pe care le detin. Pe unele chiar am facut adnotari la sfarsit: data cand am terminat prima oara jocul, etc. Daca baga si carcase slim, ma duc sa-mi cumpar d-astea normale si le inlocuiesc pe toate. Nu-i bai.
Uite, actiunea celor de la EA si Ubisoft chiar a avut un ecou in Romania...