Single post: Fara manuale in carcasele jocurilor noi
-
Junior Member
Golanie sinistra. Eu ce mai fac la toaleta in ziua in care mi-am cumparat un joc nou? (fara misto-uri pls
).
Iubesc manualele, intotdeauna le-am iubit, si niciodata nu incep vreun joc fara sa ii fi citit integral manualul in prealabil. Nimic nu se compara cu mirosul unui manual proaspat. MOARTE IN FLACARI celor de la ubi si EA (desi i like EA... hmm... decizie de rahat oricum).
Trecand peste ciudateniile mele, un manual in carcasa da mult mai bine, lipsa lui o sa faca pachetul sa para incomplet. Si pe langa asta, un tutorial nu poate sa acopere totul si cand uiti ceva nu poti sa iesi din ce faceai si sa mai joci o data tutorialul sau sa te muti la pc sa intrebi ceva pe net, e stupid.
Caz concret, eu tot timpul uit cum se bat lovituri libere la FIFA, cum dau efect, cum trag in forta, etc. La fel cu executions la Ghirs 2. De fiecare data iau repede manualul sa-mi amintesc. Acum ce-o sa fac? In cel mai bun caz o sa fie ceva gen select-options-manual-RTRTRTRTRTRTRT pana la pagina respectiva? Gay.