Single post: Fara manuale in carcasele jocurilor noi
-
Member
OMG?
Ma bag si eu in discutie precum musca la c**utza !? Care e logica acestei discutii?
De ce avem nevoie de manual la jocuri? Pana la urma citeste (respectiv citea) cineva acele foi? Singurul motiv (de fapt scuza) real(a) pt a avea manual (stufos
) la jocuri este de fapt colectia si prin extensie colectionarii de jocuri pt diferite platforme, pentru ca in alta ordine de idei, chiar nu ii vad rostul.
In afara acestui "motiv" chiar nu ii vad rostul, adica pt tutoriale avem: Internet, In-Game tutorial, Mesaje scrijelite pe pereti
si asa mai departe, mai nou si revistele deocheate au inceput sa faca review-uri la jocuri, asa ca sunt foooarte slabe sansele sa ajungi intr-o postura stanjenitoare sa nu ai idee cum te prinzi de o liana in Amazon. 
Personal, nu ma pot numi "gamer" in adevaratul sens al cuvantului (pt ca nu detin o consola de mult timp, si cativa ani buni, nici nu prea m-am atins de jocuri). De ce spun asta, pt ca atunci cand am achiztionat PS3-ul gaseam o utilitate manualelor, si anume: lectura tronalica (n.r. citeam pe W.C.). Dar de cand s-au subtiat considerabil manualele si sunt printate alb-negru si god know what else, nu apucam nici sa incep activitatea mai sus mentionata pentru ca deja terminam de "citit manualul".
Si acum, pentru a raspunde ante post-urilor, faptul ca userul KHAN lucreaza pt EA, nu are niciun fel de conexiune cu parerea lui referitor la mult mentionatul subiect de thread, ci pur si simplu ii ofer calitatea de om mai informat decat altii si dechide astfel un thread in care se dezbate acest subiect 
Si last, but not least legat de poll-ul in discutie, in speta varianta de raspuns "lipsa manualui implica si scadearea costului de vanzare" chiar e necesar sa facem un calcul al costului de productie pentru 3 file alb-negru?
Sa auzim de bine!