Single post: Fara manuale in carcasele jocurilor noi
-
Member

Originally Posted by
tray
Oricat v-ati contrazice, nu prea mai e nimic de facut, treptat se renunta la ele, fie ca place sau nu.
nu fi chiar atat de pesimist.
toate jocurile pe care le-am cumparat pana acum au manual, si nu cred ca se va renunta la ele. Cum nu cred nici ca vor disparea jocurile retail. Sunt unii prea..."entuziasti"
---------- Post added 23-03-2011 at 02:25 PM ----------

Originally Posted by
Wargasm
Si jocurile raman la acelasi pret.
Se numeste profit maxim de pe urma fazanilor.
Exemplu:
Vreau sa iau Total War Shogun 2 de pe steam, 50 euroi.
Standard edition (carcasa) e 32 euro si limited e. 36

Vrajeli eco-vegane din partea unor pseudo publisheri.
Eu citesc manualele cand tronez la wc

corect. povestea cu reducerea preturilor e... o poveste
---------- Post added 23-03-2011 at 02:34 PM ----------

Originally Posted by
mariushcrm
Ma bag si eu in discutie precum musca la c**utza !? Care e logica acestei discutii?
Personal, nu ma pot numi "gamer" in adevaratul sens al cuvantului (pt ca nu detin o consola de mult timp, si cativa ani buni, nici nu prea m-am atins de jocuri). De ce spun asta, pt ca atunci cand am achiztionat PS3-ul gaseam o utilitate manualelor, si anume: lectura tronalica (n.r. citeam pe W.C.). Dar de cand s-au subtiat considerabil manualele si sunt printate alb-negru si god know what else, nu apucam nici sa incep activitatea mai sus mentionata pentru ca deja terminam de "citit manualul".
Si acum, pentru a raspunde ante post-urilor, faptul ca userul KHAN lucreaza pt EA, nu are niciun fel de conexiune cu parerea lui referitor la mult mentionatul subiect de thread, ci pur si simplu ii ofer calitatea de om mai informat decat altii si dechide astfel un thread in care se dezbate acest subiect

@ Mariushcrm"
"Ma bag si eu in discutie precum musca la c**utza"
daca zici tu...
"faptul ca userul KHAN lucreaza pt EA, nu are niciun fel de conexiune cu parerea lui"
nuuuu, sigur ca nu. termenul de "subiectiv" iti spune ceva ?
"Personal, nu ma pot numi "gamer" in adevaratul sens al cuvantului (pt ca nu detin o consola de mult timp, si cativa ani buni, nici nu prea m-am atins de jocuri)"
deci recunosti singur ca opinia ta este irelevanta, tinand cont de faptul ca nu prea mai ai treaba cu jocurile de ani buni.