Single post: Fara manuale in carcasele jocurilor noi
-
Senior Member

Originally Posted by
mariushcrm
De ce avem nevoie de manual la jocuri? Pana la urma citeste (respectiv citea) cineva acele foi?
Da, mie-mi place sa arunc o privire in manual. Si nu sunt singurul, uite cateva exemple doar aici pe topic.

Originally Posted by
AndyZ
ma uit la sectiunile in care se prezinta povestea, personajele, universul jocului..
Un alt aspect este faptul ca manualul aduce un plus de "profesionalism" pachetului.

Originally Posted by
calin_kalf
eu deobicei ma uit in manual pana se instaleaza pe hard ca sa stiu despre ce e vorba in joc, personaje si altele

Originally Posted by
yoyokid
De votat am votat "Whatever".Daca ar fi fost "Nu-mi convine ideea, prefer jocuri cu manual" cu siguranta asta votam pt. ca mi se pare cea mai ...potrivita.

Originally Posted by
The Antagonist
Eu prefer cu manual. Fara el carcasa jocului ar fi prea "dezbracata". Cum a zis si yoyokid. Mereu citesc (daca este) manualul unde iti explica cate ceva despre personaje, arme, etc.

Originally Posted by
iPaul
Eu sincer prefer jocurile cu manual ,sunt de aceasi parere cu ce a spus Andyz

Originally Posted by
babulu
Eu regret manualul. Stiu ca nu toata lumea gandeste ca mine, dar arata bine cand deschizi carcasa si in stanga ai o carticica si in dreapta discul.

Originally Posted by
emanuel
am votat "nu voi mai cumpara" din lipsa de alternativa - nu pot vota whatever pt ca nu mi-e indiferent.
Problema nu e de utilitate - pur si simplu imi face placere sa rasfoiesc manualul

Originally Posted by
ramusg
Manualul isi are rostul lui, noi, in general( cei din tara asta) nu prea citim instructiuni de utilizare, luam un patut de copil si-l asamblam de capul nostru pt ca ne credem mesteri in toate, cumparam un telefon nou si intram direct in meniu , ne descurcam noi chiar daca sunt setari in care iti prinzi urechile, etc
In SUA, majoritatea, ( am fost acolo si am vazut uimit acest lucru la cei cu care am intrat in contact) citesc f atent manualele de la oricare produs ce necesita o minima instruire in prealabila utilizare, nu le scapa nimic.
Ei, ce zici ? Nu te simti un pic penibil ca intri pe topic, nu citesti nimic si trantesti in cel mai meltean stil posibil : "Eu nu citesc manualul, e cineva care il citeste ? Sigur nu e nimeni". Trebuia doar sa citesti 2 pagini din topic inainte sa postezi si nu mai puneai intrebarea aia stupida. Dar na, noi suntem romani si le stim pe toate, parerea noastra e adevarul absolut si oricum...cine nu gandeste ca noi e un fraier.