Single post: Fara manuale in carcasele jocurilor noi
-
Member

Originally Posted by
RaverX
Da, mie-mi place sa arunc o privire in manual. Si nu sunt singurul, uite cateva exemple doar aici pe topic.
Ei, ce zici ? Nu te simti un pic penibil ca intri pe topic, nu citesti nimic si trantesti in cel mai meltean stil posibil : "Eu nu citesc manualul, e cineva care il citeste ? Sigur nu e nimeni". Trebuia doar sa citesti 2 pagini din topic inainte sa postezi si nu mai puneai intrebarea aia stupida. Dar na, noi suntem romani si le stim pe toate, parerea noastra e adevarul absolut si oricum...cine nu gandeste ca noi e un fraier.
Dar tu ce zici? Te simti penibil ca ma faci penibil pt ca imi exprim parerea? Nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca nu am citit post-urile anterioare (imi cer scuze daca am omis cateva...Promit ca nu se mai intampla)...Pana la urma nu asta e scopul thread-ului, sa ne exprimam parerea? Te rog corecteaza-ma in stilu-ti pur caracteristic daca gresesc..
Modalitatea "melteana" daca imi permiti sa te citez, prin care imi exprim parerea este mai mult sau mai putin relevanta in cazul de fata, si spun asta mai ales pentru ca nu am jignit (imi cer scuze anticipat userului (ilor) pe care i-am jignit daca e cazul ), cel putin in mod direct si deliberat pe nimeni de pe acest forum.
In alta ordine de idei insa, sa spun cel putin iobagistic, este modul in care arunci tu cu aceste cuvinte de genul "penibil", lucru care ma vad din nou nevoit sa il subliniez....Poate intr-un final, iti vei da si tu seama de chestia asta.