Single post: Fara manuale in carcasele jocurilor noi
-
Senior Member

Originally Posted by
SirAndrew
te chinui sa-i explici de parca chiar ai cu cine discuta.
stai ca vine domnu EA acum si iti spune ca esti prost, ca nu ai citit cu atentie sau mai stiu eu ce.
Cand am vazut ca te-ai lasat la mana ta am crezut ca mai exista speranta in forumul asta.
Cand am vazut ca exista alti prosti ca tine care te sustin, am fost un pic dezamagit.
Dar cand am vazut ca tu inca mai insisti mi-a fost clar: tu esti prost si chiar nu mai ai scapare. Am vrut sa las topicul asta sa moara, odata cu prostia ta, insa se pare ca tii mortis ca ea sa existe.
Care sunt argumentele tale cum ca eu iau apararea EA-ului?
Sunt topicuri pe aria de console destule: Dead Space 2, Crysis 2, Dragon Age 2, Fight Night Champion, etc. Aria e plina. Pe cate din topicurile astea am intervenit eu sa spun ca jocurile astea sunt epice? Ca sunt jocuri mai bune decat fac altii.
Sau, atunci cand a fost cazul, si chiar tu te-ai scandalizat pe threadul de Dragon Age 2, sa existe oameni nemultumiti de joc (desi nu l-au jucat). De ce nu m-am trezit eu sa iau apararea divinitatii?
De ce nu iau apararea faptului ca la mai toate jocurile EA exista online pass??????!!???!?!?!?
Daca tu tot ai impresia ca eu ma consider angajatul lunii la EA, de ce nu-mi dau interesul in domeniile astea? Si de ce imi dau interesul DOAR acolo unde eu am O PARERE PERSONALA?
A incercat Diesel mai sublim sa-ti explice ca esti prost. Ca interzici dreptul la replica al cuiva doar pentru ca tu nu mai ai argumente?
Serios, duma pe care ai scos-o atunci cand ti-am spus ca si Ubisoft face acelasi lucru a fost tot ce ai putut scoate mai bun? Ca "lasa ca i-ai fi cumparat si pe aia"? Inteleg ca ai o ura fata de noile tendinte dar CHIAR TREBUIE SA FIU EU RESPONSABIL PENTRU FAPTUL CA CEVA NU ITI CONVINE SI CA LUMEA NU E DE ACORD CU TINE?
Uita-te la poll. Uita-te cati sunt de parere ca o carcasa slim e o idee buna. Crezi ca mi-am pus colegii sa voteze ideea??? Sau cei care au votat "whatever".
Scuza-mi aroganta, imi permit sa spun ca esti prost cu toata frustrarea mea. Si ma declar cel mai frustrat om din lume, atata timp cat te vad ca mi-o sustii prin prostia pe care dai dovada. Am facut multe review-uri aici (si pe toate le-am facut in timp ce lucram si lucrez la EA). Cate dintre ele au fost facute pentru jocuri de la EA? N-ar fi trebuit sa le fac pentru jocuri de la EA ca sa se considere drept propaganda????!?! Sau macar, sa mentionez in review ca exista alterniative mai bune ce am jucat, doar ca sa cumparati produsul?
Concluzia e simpla: esti prost. Si de fiecare data cand ti-e rusine sa recunosti, pe mine nu ma deranjeaza sa-mi spui ca sunt frustrat. Mi s-a mai spus, nu e o noutate. Insa pentru tine ai ajuns la uin nou nivel de prostie de care mie mi-ar fi rusine. Eu as scoate cablul de la net de rusine daca as sustine asemenea rahaturi. M-as inchide in casa si as renunta la alifia pentru cosuri. Mi le-as stoarce de furie si as da o laba ca sa fac altele la loc. Un ciclu nesfarsit al rusinii.
Si pentru ca tie sa-ti fie greu sa recunosti ca e prost, tu ai gasit solutii alterniative:
- Eu nu sunt prost, Khan lucraza la EA.
- Eu nu sunt prost, Khan lucreaza la EA si probabil face o treaba foarte proasta acolo si de aia-mi zice ca sunt prost (daca Khan ar face o treaba buna, eu as fi geniu)
- Eu nu sunt prost, Khan mananca o paine??! (daca Khan ar muri de foame as avea o parere mai buna despre mine)
- Eu nu sunt prost, nu am argumente, dar de ce sa aiba Khan pentru ca lucreaza la EA (ca daca Khan ar fi somer eu as fi destept)
- Khan are si el o parere, dar lucreaza la EA, deci parerea lui e de pulifici, parerea mea e de miez din dodoasca.
M-am saturat de forumul asta. Se tolereaza prostia pe motiv de trafic. Devine gretos sa te bucuri de multi useri doar pentru ca debiteaza prostii deci avem un forum activ.
Daca tot o fac eu atat de mult pe desteptu' incat sa deranjez pe multi, nu inteleg, de ce cand am avut discutii IN CONTRADICTORIU cu h0stile (pe diverse teme, previziuni despre viitor; pareri despre tendintele actuale) ne-am contrazis elegant fiecare cu cunostintele sale si (sper ca si el) am invatat ceva din asta si am evoluat ca mentalitate. Amandoi.
Mi s-a sugerat mai devreme ca vai cade ceru' pe noi ca eu consider parerea mea ca e ADEVARUL ABSOLUT. Insa cei care sunt vehementi impotriva faptului ca nu vor mai fi manuale printate la jocuri incearca din rasputeri sa demonstreze ca ei au dreptate.
Dragi prieteni, daca tot sunteti voi atat de diferiti de mine ala rau si frustrat, CU CE SUNTETI VOI MAI DIFERITI? Nu faceti decat ce am facut si eu mai devreme insa cu mentiunea ca o faceti foarte prost. 
@emanuel
Cum adica "faptul de subiectiv iti spune ceva?". Tu ai impresia ca cineva isi spune parerea aici ca si cum ar fi obiectiva? Mie mi se pare ca threadul asta (si forumul ca idee) e construit tocmai pe baza faptului ca FIECARE isi expune ideea SUBIECTIVA. Adica parerea lui despre un lucru.
Ce face parerea ta sa fie obiectiva si a mea nu? Sau tu nu ti-ai expus parerea TA mai jos?
Si ce face parerea mea sa fie diferita de a celor care au votat aceeasi optiune in thread ca si mine? Cu ce parerea mea e diferita fata de a celor care sunt de acord cu mine dar nu sunt angajati EA?
@Mods
Sunt sigur ca aveti de gand sa ma banati dupa acest mesaj. Si n-as vrea sa recurg la mila voastra si sa nu o faceti.
Oricum, deja aritmetica va da batai de cap cand vine vorba sa-mi calculati warningurile si infractiunile.
Asa ca hai sa ne facem tuturor un bine si dati-mi un ban permanent. Sa nu mai existe dubii. Dar cu astfel de specimene chiar nu merita sa convietuiesti intr-o comunitate.