@ Khan:

ok, ai scuzele mele, am exagerat acolo.
Corect, toti suntem subiectivi, dar...man, ai inceput un topic in care spui ca EA nu va mai scoate manuale, punct de vedere pe care il sustii si tu, si destul de infocat. Apoi aflu ca tu lucrezi pt EA - acum pune-te in situatia mea, tu ce concluzie ai trage ? si tine cont ca eu sunt destul de nou pe aici, nu te cunosc - tu sustii cu ardoare punctul de vedere al companiei la care lucrezi - posibil sa fie doar o coincidenta, dar posibil sa nu.

cat despre poll - rezultatul este mai complicat, prin lipsa optiuniii "prefer cu manual" - multi din cei care au votat wahtever de fapt vor manual - si-au exprimat pe forum parerea, dar nu sunt dispusi sa renunte la jocuri.

@ AndRewqp: nu cred ca se va trece la continut digital, in viitorul apropiat cel putin. Chiar de loc. Cu exceptia jocurilor mici (de 100-200 mb), nu exista NICI un joc ce sa fie "available" DOAR online - toate sunt retail - si doar cateva sunt SI de downloadat de pe live/psn - ar fi interesant de vazut o statistica, cati useri au cumparat acele jocuri de pe live/psn in loc de retail.
Sincer, cand ma conectez la psn, aproape tot timpul imi cere un update - si m aplictisesc pt 10-15 min. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa trebuiasca sa dldez de ex. GoW 3 - 35 GB - de pe psn - sfinte, mai bine il iau de pe torrente, macar nu dau bani. Iar jocurile din viitor vor si mai mari - sa stai sa dldezi 40-50 de gb ??? cred ca mai repede imi vine prin posta din Anglia.
Si tine cont ca in occident vitezele de net sunt de regula mai mici decat in Romania - motive pt care nu cred ca vreun producator se va risca sa utilizeze doar continut digital.

cat despre manuale - nici ele nu vor disparea - faza ca s-a trecut de la manuale groase la 3 foi alb-negru e adevarata doar partial.
Manuale alb-negru sunt mai ales la versiunile platinum, iar grosimea tine si de joc: sigur la un fps gen Resistance manualul nu-i asa de mare - dar nici nu sunt prea multe lucruri de zis.
In schimb - ia cautati manualul de la FF XIII, sau de la Star Ocean, sau Oblivion (la care am si harta ), sau Demon's Souls - unde am primit si artbook.