Single post: Fara manuale in carcasele jocurilor noi
-
Member
Cu permisiunea domnului emanuel si totodata avand binecuvantarea distinsului domn RaverX, vreau sa atrag atentia asupra unui lucru:
"cat despre manuale - nici ele nu vor disparea - faza ca s-a trecut de la manuale groase la 3 foi alb-negru e adevarata doar partial.
Manuale alb-negru sunt mai ales la versiunile platinum, iar grosimea tine si de joc: sigur la un fps gen Resistance manualul nu-i asa de mare - dar nici nu sunt prea multe lucruri de zis.
In schimb - ia cautati manualul de la FF XIII, sau de la Star Ocean, sau Oblivion (la care am si harta
), sau Demon's Souls"
Numero Uno: La foi alb negru s-a cam trecut in cazul majoritatii jocurilor noi, chiar astazi am primit KILLZONE 3 si are cateva file si stupoare: ALB-NEGRU!
Numero Dos: Killzone 3 nu e platinum (nici nu cred ca avea cum asa de repede...), de altfel cam toate jocurile pe care le-am cumparat in ultimul an (jocuri nou aparute) au un astfel de manual subtire (fara sa pun la socoteala EA si Ubisoft..)
Numero Tres: Sa ma bata dusmanii mei, dar toate jocurile pe care le-ai enumerat sunt aparute de mai bine de un an (si nu pun la socoteala Oblivion)
Numero Qutro: RaverX, trebuie sa fii obiectiv si am incredere in tine ca o vei face - cum isi permite el in calitate de necunoscator sa spuna ca nu s-au subtiat manualele?
App emanuel, parca imi spuneai ca nu ma intereseaza jocurile? Cred ca e mai rau sa spui ca esti gamer dar sa vb ca sa te afli in treaba.
10x inca o data pt lectia de console emanuel... La aceasi ora sapt viitoare?