Quote Originally Posted by scroom View Post
Eu ma gandeam sa va cer o parere/sfat:
Aseara jucam gow2 pe public shi m-am trezit ca la un moment eram singurul ramas din echipa(eram pe flashback player's choice) - bun...Numai ca in loc sa ies din joc am stins consola. Cand am intrat din nou in joc la multiplayer ->public -> flashback player's choice - imi apare semnul ala pe care il vad cei care nu au hartile downloadate shi imi scrie sub optiunea "find match" : 'Too many party members exist for this playlist. Please remove 1 player or players', in conditiile in care in lista din dreapta, cea cu jucatorii sunt doar eu, nici macar nu imi apar cele 4 optiuni de invite.
Mentionez ca hartile flashback le pot juca local shi private doar ca nu pot da start la matchmaking. Am incercat cu XX LB RB XX, am reinstalat jocul, am stins consola(inclusiv deconectata de la sursa).
Dak reusesc maine o sa fac shi o poza. Ma mai gandeam sa incerc sa ma invite cineva intr-un party sa vad dak mere...
PLS HEEEEEEELP!!!! Ca ma dispera situatia asta.
Am rez... Mi-a dat shtan invite...pe public flashback player's choice...prima data mi-a dat freeze...a doua oara a mers...asta in caz ca o sa mai aiba shi altii prob asta.
Ms fain oricum pentru interventie...