Quote Originally Posted by emanuel View Post
of, Marius, imi place ca citesti printre randuri.
- am spus: "mai ales" la versiunile platinum - fraza ce nu exclude restul (stiu ca si cele ne-platinum mai au alb-negru) - si mai e un cuvant in fraza citata de tine - "partial" - un pic de atentie, totusi.
- Killzone 3 e shooter - am mentionat ceva legat de shootere
- Demon's souls - aparut 2009
FF XIII- aparut 2010
Star Ocean International (de care vorbesc ) - 2010

Mai vrei un exemplu ? GoW III -aparut 2010 cu manual...color.
Am dat exemplu de 4 jocuri aparute in 2009 si 2010 - deci destul de recent - toate color. Deci manuale color exista bine merci. Si, apropo, manualul de la Gow 3 e destul de consistent. La fel cel de la FFXIII -ambele jocuri 2010.
Cu alte cuvinte, punctul meu de vedere - ca manuale color si substantiale exista - se sustine prin exemple concludente.

In schimb, tu ai venit aici cu un sg exemplu - Killzone 3, nu citesti cu atentie ceea ce scriu - cine se afla in treaba pe aici ?
2010, 2011, 2012 si ce urmeaza dupa 2012? Ei bine 2013. Care e diferenta dintre 2011 si 2010, sa fie 1 an? Cred ca mai bine ai invata sa citesti complet ce scriu, si ulterior eventual sa imi spui ca citesc printre randuri...

Si pentru ca imi doresc (chiar imi doresc) sa fie ultimul meu post pe acest thread voi concluziona cu parerea mea proprie (si personala ) cu privire la aceasta problema:

- lipsa manualelor nu duce automat la salvarea planetei, la fel cum nici faptul ca eu ma las maine de mers cu masina, nu inseamna ca tot orasul o sa fie mai putin poluat, la fel cum aceasta decizie nu va influenta in niciun fel pretul la benzina...la fel cum nici lipsa unui manual nu va scadea pretul unui joc (cel putin nu atat cat sa se simta...).

Parerile vor fi mereu impartite, pentru ca e anormal ca toti sa avem aceasi parere, insa asta nu schimba cu nimic faptul ca spre acolo ne indreptam si anume: LIPSA MANUALULUI. Daca ne convine sau nu? Ei, asta conteaza mai putin...