Quote Originally Posted by cheloo74 View Post
Fac abstractie de cei care se razboiesc pe aici si tin sa atrag atentia ca lipseste o varianta de vot. Aceea cu :"Nu stiu despre ce manuale vorbiti. In carcasele Verbatim nu a existat niciodata manual". Scuze de deranj.
Wow, cata inteligenta...
Desi intram intr-o zona foarte "gri" totusi e si asta un aspect. In momentul in care primesc o carcasa copertata, un DVD matritat (nu unul rw care nu se mai poate citi dupa 2-3 ani sau chiar se exfoliaza in cateva luni daca e de calitate proasta), un manual - parca simt ca am dat banii pe ceva. Stiu ca nu aia costa si "grosul" banilor i-am dat pe bitii de pe DVD, dar totusi ma simt mai implinit cand primesc si ceva palpabil. Cu cat mai mult, cu atat mai bine.

Sa luam acelasi joc in urmatoarele versiuni (si preturi) :
-digital only (mi se da un serial si eu il descarc) : 20 euro
-editie normala (carcasa, manual, cd) : 30 euro
-editie collectors (carcasa metalica, artwork, soundtrack + tot ce are editia standard) : 50 euro
-editie limited (tot ce are collectors + o figurina mare sau o cutie mare de lemn+tricou/chei/borseta, etc) : 70 euro

Eu personal voi alege tot timpul collectors sau limited (in functie de cat de mult imi place figurina/cutia/etc din limited). Daca jocul nu e chiar in topul preferintelor mele voi merge pe editia normala. Sub nicio forma nu voi lua digital (cat timp exista si alta versiune). Mai mult, daca primesc un digital gratuit si jocul imi place mult voi cumpara collectors sau limited.

In momentul in care chiar si versiunii normale i se ia manualul (care costa vreo 0.02 eurocenti) normal ca ma supar. Din pacate asta e tendinta, cand vad versiuni collectors care nu mai au cd cu soundtrack ci doar un "voucher" sunt profund dezamagit...