OK, am jucat si cateva meciuri de multiplayer(free for all) si pot sa spun ca intr-adevar calitatea grafica este destul de mult scazuta fata de singleplayer. Unele harti arata foarte bine pe cand altele parca nu au nici o legatura cu jocul. Nu sunt probleme cu texture pop sau framerate, dar totul pare mult mai steril.

Si controlul e putin modificat in multiplayer, nu e genul meu si nu prea m-am simtit confortabil. Dar overall se pare ca s-au straduit si pe partea de online si probabil vor fi destul de multi jucatori care vor fi atrasi de acest mod de joc. Lag si disconnect-uri n-am experimentat deloc, iar framerate-ul pare foarte stabil.

Dar revenind la singleplayer, campania este naucitoare. Jocul merita cumparat doar pentru acest aspect 100%, cel putin eu pentru asta l-am achizitionat si ma bucur foarte mult ca am facut-o. Am jucat aproximativ 3 ore si n-am incetat sa ma minunez cat de frumos poate sa arate. Design-ul nivelelor imi aduce aminte de Far Cry 2. De exemplu, am rejucat un nivel de aproximativ 5 ori datorita multiplelor posibilitati de abordare. Fanii modului stealth vor fi foarte incantati deoarece sunt portiuni in campanie pe care le poti termina fara sa omori nici un inamic.

Cam atat pana acum, este un joc exceptional pe care il recomand tuturor fanilor modului FPS.