Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Super Street Fighter 4
-
27-03-2011 10:45 #1219 SP
Member
yeah, gg! finala a fost disputata si victoria lui fantomel pe deplin meritata.
pacat ca in Winners Finals am jucat ca o cizma, incercand si un counter pick nesimtit (scrubby) cu Honda care mi-a iesit incredibil de praf.
fantomelu' is my demon from now on 
au fost in total 26 de participanti la SSF4. some decent fight change to be had 

gg pentru toti cei cu care am jucat in turneu (arefs, kyo, ded, duncan, ded again in Losers Finals - twice the gg's)
formatul a fost cam dubios cu primele 2 runde eliminatorii. au plecat acasa jucatori care meritau clar sa se claseze mai sus sau macar o a doua sansa (testament, lord, EG smileymike, bozy) :<
locatia e ok, cam intuneric inauntru si preturi cam mari, iar unele console n-aveau sunet. un plus a fost retroproiectorul, insa mai mult de efect pentru ca n-am fost asa multi incat sa fie chiar de folos. am inteles de la organizatori ca spatiul a fost obtinut gratis, asa ca nu pot sa ma plang mai ales ca intrarea a fost libera.
urmeaza Marvel astazi, abia astept. o sa fim foarte putini care sa participe (estimez vreo 10
), insa dupa o sa jucam casuals si poate si niste MK9 demo.