Single post: iPad 2
-
Admin
Super faza in Germania: se face tombola la lansarea iPad 2. Ma duc si eu sa ma inscriu... in speranta ca poate am vreodata noroc in viata. Dupa ceva vreme incep sa inteleg si eu in harmalaia aceea despre ce era vorba. Faceau tombola pentru ca aveau foarte putine bucati si doar cei care castigau la tombola aveau dreptul sa cumpere... Pretul era decent (699 EUR pt. varianta 3G cu 64GB) dar cand am auzit de metoda de vanzare, m-a bufnit rasul... Am plecat suparat stiind ca iPad-ul meu actual se va vinde doar a doua zi ...
Pe de alta parte, ca opinie personala, "jucaria" merita toti banii. E mult mai snappy... se simte diferenta de upgrade hardware. Nici nu vreau sa ma gandesc cum se va misca dupa un mic tweak cu FakeClockUp... Initial mi-era frica sa nu fie la fel de "ascutit" la margini cum este ultimul iPod Touch... pe care nu-l pot folosi fara case (de frica sa nu ma tai
). Din secunda in care am tinut iPad 2-ul in mana, am rasuflat usurat. Nu e cazul de margini taioase sau grosime enervanta. E perfect. Pentru cine a detinut un iPad, totul va fi mai ok. Pentru cine n-a avut niciodata un iPad, e timpul sa-si achizitioneze unul 
P.S. Nu stiu de ce le place asa mult albul romanilor... mie varianta alba mi se pare horrible. Probabil la noi il vor cumpara fetele si cei care isi iau iPad de fitze. Ah, si cei carora le place albul, bineinteles. Va fi un hit pentru doctori, cabinete private... si Elena Udrea