Bun, deci eu mi-am luat teapa vad... de 2 ori chiar.

Odata aici : Tigari electronice, Tigara electronica, Trabucuri electronice, Consumabile tigari electronice, Pipa electronica, unde am luat un DSE 905 - a mers fix 7 zile dupa care au cazut ambele baterii. Am sunat sa mai cumpar 2 -3. Mi-au spus ca nu au la vanzare separat, doar "pe garantie" si ca o sa ma sune "baiatul de la garantii". Nu m-a sunt nimeni in 5 zile ... am si aruncat gunoiul ala.
A doua oara aici: Tigara Electronica Tigara Electronica Joye eGo, E-Cig. aka booster.ro. De aici am luat un kit egoXL, Bateria tine fix 3 ore..... Daca astea sunt de 1100, eu nu mai zic nimic.

Deci siteurile astea sunt TEPE care vand produse contrafacute ! M-as fi bucurat sa gasesc ceva pe google de ele inainte sa iau ceva de la ei. Pt ca am cautat....... Culmea e ca am si intrebat inainte sa iau respectivele porcarii: "sunt originale ?". DA, sigur ca sunt au zis - direct de la producator !....... Cel putin cel de la booster.ro m-a mintit in fata, ceilalti la telefon....

@admin - daca e nevoie sa dovedesc ce am scris aici doar ca sa lasi postul (gen sa nu fie antireclama sau mai stiu eu ce prostie) am facturile si ti le pot da in PM sau in mail. Oricum, parerea mea e ca ar trebui sa posteze toti cei care si-au luat teapa ca sa nu li se mai intample si altora.