Quote Originally Posted by Dudel View Post
Cum sa nu aiba obligatia sa-ti lase aviz ?
Atunci ar putea sa lase coletul pe gard sau in fata blocului. Din moment ce tu ii platesti ca sa livreze ceva au obligatia.

Asta-i ce cred eu, fara vreo baza: Signed for nu o lasa in cutia postala chiar daca incape. Signed for = semnezi ca ai primit. Daca nu esti acasa mergi la posta si semnezi.
Scrisoarea simpla = daca incape in cutia postala , daca nu, aviz postal si o ridici de la posta doar cu buletinul.
Asa e, crezutul e sport national la romani. Asta e unul din multele motive pentru care suntem unde suntem. Dar e alta discutie. Tu crede ce vrei, doar e democratie. Eu nu ma mai obosesc, la un moment dat tot o sa va dati seama care e treaba de fapt. Asa face si copilul mic, el "crede" ca daca pune mana pe soba nu se frige. Si nu invata pana nu se frige.

Diferenta dintre un copil si un adult e ca ultimul gandeste si (se presupune) ca e trecut prin viata si stie cum sa afle informatii FARA sa se mai arda. In cazul asta se poate da o fuga la posta si intreba care e situatia. Dar normal ca e mult mai usor sa "crezi". Problema e cand ceea ce tu crezi o iei ca adevar si insisti ca e adevar inducand pe altii in eroare...